+381643118760 kolexcnc@gmail.com

Kako smo započeli proizvodnju CNC mašina?

Mašine su prošle kontrole i poseduju 3 A i CE standarde.

Preduzeće Kolex CNC nalazi se u mestu Laćarak pored Sremske Mitrovice.
Firma počinje sa radom 2001. godine kao porodični posao i to kao stolarska radionica “Kole”.

Kako bi olakšali i unapredili proces rada jedan deo mašina samostalno projektujemo i konstruišemo. Tako nastaje i naš CNC ruter koji nam značajno pomaže u brzini samog procesa rada.
Ubrzo potom naši saradnici i poslovni partneri uviđaju prednost naših mašina tako da ih i sami poručuju za svoje radionice.

2018. godine počinjemo sa proizvodnjom CNC mašina uz paralelan rad na izradi nameštaja u okviru stolarske radionice “Kole”.

Zbog povećane potražnje, u februaru 2022. godine otvaramo još jednu radionicu mašina pod nazivom “Kolex CNC d.o.o.”…

Firma Kolex CNC na beogradskom sajmu

Firma “Kolex CNC” je učestvovala na beogradskom sajmu s impresivnim izlaganjem svojih CNC mašina. Naša prisutnost na sajmu je privukla pažnju posetilaca zahvaljujući inovativnim i visokokvalitetnim proizvodima iz oblasti CNC tehnologije. Naše CNC mašine istakle su se po preciznosti, pouzdanosti i efikasnosti u različitim industrijskim sektorima, što je privuklo mnoge posetioce sajma koji su tražili rešenja za svoje proizvodne potrebe.

Firma “Kolex CNC” je demonstrirala svoj stručni pristup i posvećenost visokim standardima u proizvodnji CNC mašina, što nas čini značajnim igračem na tržištu. Naše izlaganje na beogradskom sajmu je bilo prilika da se upoznamo sa potencijalnim klijentima i partnerima, te da pokažemo svoju ulogu u CNC industriji.

Firma “Kolex CNC” je na beogradskom sajmu takođe istakla svoj impresivan uspeh u prodaji CNC mašina, sa više od trideset sedam  prodatih jedinica do sada. Ova brojka jasno ilustruje poverenje koje klijenti imaju u naše proizvode i kvalitet usluge. Trenutno smo u aktivnim pregovorima za isporuku još CNC mašina, što ukazuje na kontinuirani rast i širenje našeg poslovanja na tržištu CNC tehnologije. Ovaj uspeh dodatno potvrđuje našu poziciju u industriji kao i sposobnost da odgovorimo na potrebe za CNC rešenjima svojih klijenata.

Naši brojevi

Desetine zadovoljnih kupaca

Za kratko vreme postojanja smo uspeli da napravimo brojke na koje smo ponosni

Godine rada na mašinama

Godina u poslu

Proizvedenih CNC mašina

Prosetioca našeg sajta do sada

Kolex CNC d.o.o.

…Sa novom radionicom dodatno proširujemo proizvodnju i započinjemo saradnju sa drugim domaćim proizvođačima upravljačkih jedinica.

Projektujemo i proizvodimo mašine sa jednom i više obradnih glava koje se mogu koristiti za obradu drveta, medijapana, aluminijuma, lakih metala, stiropora PVC plastike, klirita, akrila, pleksiglasa, kamena, EVA deking podova za čamce itd.

Kolex Standard

Standardna CNC mašina…

Kolex Maxy

Za maksimalnu veličinu table

Kolex Multihead

MAŠINA sa 3 obradna motora i automatskom izmenom

Translate »